Over Ergotherapie Eindhoven

Behandelingen thuis en op de praktijk
Bij ergotherapie draait het om de uitvoer van dagelijkse handelingen in uw eigen omgeving. Daarom vinden de ergotherapiebehandelingen niet alleen plaats in de behandelruimte, maar juist ook op de plek waar de problemen zich voordoen. Daarom kom ik voor de afspraken zoveel mogelijk bij u thuis. Op deze manier kan ik eenvoudig zien waar u tegenaan loopt. Het is dan ook gemakkelijk om wat u geleerd heeft te oefenen.

Praktijklocatie  
De praktijkruimte bevindt zich in gezondheidscentrum Gestel-Midden in Eindhoven. Hierdoor is de praktijk altijd dichtbij u in de buurt. Maar de praktijk is ook dichtbij andere zorgverleners zoals de huisarts, fysiotherapie en de thuiszorg. Dat is handig voor u. Dit zorgt er bovendien voor dat ik gemakkelijk kan overleggen en samenwerken met uw huisarts en andere behandelaars.

Voor een eerste kennismaking zie ik u graag in mijn praktijk. Voor ergotherapie heeft u meestal geen verwijzing nodig van een arts. Neem contact met mij op zodat we snel aan de slag kunnen.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 8.00 – 17.00.
Op vrijdag is de praktijk gesloten.
In overleg is het ook mogelijk een afspraak in de avond te maken.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoon (06-45645822) of e-mail (info@ergotherapie-eindhoven.nl)

Formulieren
Hieronder vindt u de algemene voorwaarden waarmee Ergotherapie Eindhoven werkt. Daarnaast kunt u het verwijsformulier of de folder van de praktijk downloaden. Wilt u folders per post ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de praktijk. Om de ergotherapie behandeling te evalueren, maak ik gebruik van de vragenlijst ‘Cliënten Ervaren Ergotherapie’. Deze kunt u hier invullen en per post of per e-mail terugsturen naar de praktijk.

Algemene voorwaarden Ergotherapie Eindhoven
Folder buitenzijde / Folder binnenzijde
Verwijsformulier Ergotherapie Eindhoven
Vragenlijst ‘Cliënten Ervaren Ergotherapie’ 

Vragen?
Wilt u meer weten over ergotherapie? Of wilt u weten of ergotherapie u op weg kan helpen? Vul dan het contactformulier in.