Marjolein

“Het doet mij goed om te zien dat ik iemand weer een stapje verder heb geholpen.”

Dat stapje is voor de ene persoon dat hij zijn sokken kan aantrekken, voor de ander is dat hij zelf boodschappen kan doen. Dat maakt ergotherapie zo interessant: iedere persoon is uniek en heeft eigen vragen, ideeën of wensen. Daarom is er voor iedereen een eigen, persoonlijke oplossing nodig.

Begin 2012 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, Ergotherapie Eindhoven. Daarvoor heb ik ruime ervaring opgedaan in ziekenhuizen en revalidatiecentra. Hier heb ik veel kennis en praktijkervaring opgedaan. Dat komt mij nog dagelijks van pas bij het helpen van mensen.

Als ergotherapeut ga ik iedere keer weer enthousiast aan de slag om mensen te helpen. Ik hoop dat zij dankzij mijn positieve instelling en mijn oplossingen weer kunnen doen wat ze graag willen doen.

Sinds begin 2019 is Lizette als collega in de praktijk gestart. 

 

Lizette 

“Persoonlijk contact, samen aan de slag en zoeken naar mogelijkheden.”

Reeds 28 jaar geleden ben ik begonnen met het werken als ergotherapeut. Het bijstaan van mensen in een moeilijke periode van hun leven en daarin kijken wat de mogelijkheid is om weer zo zelfstandig mogelijk te leven; dat is wat dit zo’n mooi beroep maakt.

Ik ben altijd werkzaam geweest in de revalidatie. Sinds 2019 combineer ik dit werk met het werken in de praktijk. Hierdoor sta ik nog dichter bij de cliënt in zijn eigen omgeving. Dit heeft mijns inziens een enorme meerwaarde.